mandag 1. oktober 2007

ashtanga yoga demo

Til inspirasjon.

Rare drømmer og rare tilfeldigheter


Jeg drømmer ofte veldig mye rart, mange ganger husker jeg ikke hva jeg har drømt om, men som regel sitter drømmene brent fast i minnet.

I natt var intet unntak.
Det er to drømmer jeg husker godt, i den først drømmen hadde jeg blitt glad i en sort trekkund med blå øyne. Den likte meg og jeg likte den, og vi koste oss skikkelig helt til eierene til denne hunden dukket opp.
De var ikke særlig snille, slo hunden og ville ikke høre på mine desperate bønner om at de måtte slutte å slå. Det hele endte med at den skamslåtte hunden ble dratt bort fra meg mens jeg gråt hjelpeløst.
Jeg våknet i senga mens jeg fortsatt hikstet.

Den andre drømmen er en jeg har hatt gjentatte ganger. For 4 år siden gikk jeg inn i yogaposisjonen 'Vrischikasana', eller Scorpion Pose.
Denne posisjonen er ganske kul bl.a fordi det gir en stor frihetsfølelse når man er i den, også er det lettere å komme inn i den enn hva man i utgangspunktet skulle tro.

'Vrischikasana' hjemsøker meg altså i drømme, og posisjonen er like fantastisk i drømme som i det virkelige liv.
I natt var intet unntak. I natt var jeg fortsatt på soverommet mens det var mørkt og løftet meg inn i posisjonen. Mens jeg ser framover, innser jeg at jeg kan se meg selv i reflektert i vinduet. Jeg heiser meg høyere opp i posisjonen og "Freeeeser".

Herlig drøm. :)

Det som er fantastisk treffende med drømmen, er at jeg i periodene med Scorpiondrømmen omgåes flere mennesker som er født i skorpionens tegn. Og alle disse menneksene har en sterk påvirkningskraft på meg, og jeg har likt dem alle svært godt.

Det blir spennede å se hva denne drømmen egentlig prøver å fortelle, om jeg noensinne finner det ut.